Main Menu
Random Images
| Най-малките |
|
|
| Pictures: 11 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
tasevtodor
30 Jul : 07:28
nqkoi dali shte patuva skoro ot Bg za UAE - iskam da pomolq da mi donese lekarstva i dr lichni drebni neshtica
Alex
29 Jul : 23:44
nonkapo nqmah net nqkolko dni i ne sum vidql saob6tenieto. inu4e sum v Hashi,japanese restaurant. mn e dobre,samo deto sega e malko sprqlo
4akam vi
nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?
Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd
nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...kvo pravim? ..
View all posts (627)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (26)
Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Jobs :: Работа |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| сервитъори за дубай | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| ivvvaaa |
| ||
![]() Registered Member #521 Joined: Fri Nov 28 2008, 04:18PMLocation: bulgaria Posts: 4 Thanked 0 times in 0 posts | здравейте, казвам се ива цветкова от софия, от около месец искам да замина за дубай и да работя като сервитъорка в хотел , пуснала съм св на английски , в агенция за работа. искам да знам не6то пове4е за там от хора които работят там и имат реална представа за не6тата, пи6ете 6те съм ви благодарна | ||
| Back to top | | ||
| Silvia |
| ||
![]() Registered Member #416 Joined: Tue Sep 09 2008, 09:29AMLocation: Dubai Posts: 32 Thanked 4 times in 3 posts | Zdravei iva, malko e trydno v na4aloto, no ako si yporita mojesh da si namerish rabota ( dali shte e dobre platena e drug vaptos;)) az sam v Dubai ot 2 mes. , niamam mnogo opit tyk, no li4noto mi mnenie e 4e tyk mojesh da jiveesh dobre samo ako imash dobri dohodi... Ako imash niakakav konkreten vapros pishi.. Yspex;) | ||
| Back to top |
| ||
| Silvia |
| ||
![]() Registered Member #416 Joined: Tue Sep 09 2008, 09:29AMLocation: Dubai Posts: 32 Thanked 4 times in 3 posts | Zdravei iva, malko e trydno v na4aloto, no ako si yporita mojesh da si namerish rabota ( dali shte e dobre platena e drug vaptos;)) az sam v Dubai ot 2 mes. , niamam mnogo opit tyk, no li4noto mi mnenie e 4e tyk mojesh da jiveesh dobre samo ako imash dobri dohodi... Ako imash niakakav konkreten vapros pishi.. Yspex;) | ||
| Back to top |
| ||
| Silvia |
| ||
| Back to top | | ||
| ivvvaaa |
| ||
![]() Registered Member #521 Joined: Fri Nov 28 2008, 04:18PMLocation: bulgaria Posts: 4 Thanked 0 times in 0 posts | МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА СИЛВИЯ TОВА Е 4Е ТАЗИ АГЕНЦИЯ-ТРИМОНИУМ, МИ ОБЕщАВАТ 750ДОЛАРА ЗАПЛАТА +ХРАНА И ЕДНОГОДИшЕН ДОГОВОР И КВАРТИРА ДАЛИ ТОВА Е ТАКА НАИСТИНА ТИ КАТО СЕРВИТЪОР ЛИ РАБОТИш? И ДАЛИ КАТО СЕРВИТЪОР МОГА ДА ИМАМ ДОБРИ ДОХОДИ.:) | ||
| Back to top | | ||
| Silvia |
| ||
![]() Registered Member #416 Joined: Tue Sep 09 2008, 09:29AMLocation: Dubai Posts: 32 Thanked 4 times in 3 posts | ako to osiguriavat naistina kvartira e dobre , zashtoto e dosta skap naema tyk, az ne rabotia kato servitiorka , rabotia kato prodavach konsultant v edna firma za printer yslygi... neznam kakvi dohodi moje da imash kato servitiorka, ti samo takava rabota li si tarsish? | ||
| Back to top | | ||
| DAN |
| ||
![]() Registered Member #308 Joined: Thu Jun 26 2008, 10:22AMLocation: Dubai Posts: 41 Thanked 8 times in 7 posts | Zdravei, ne izkam da te razo4arovam no obiknovenno servitiorite polu4avat m/u 400 do 500 USD na mesetc. kompaniite kazvat 750 koeto e s eventualnite bakshishi. Za kvartira vsi4ki hoteli osiguriavat - vuprosa e kude ... niakoi imat mnogo loshi uslovia ne znam v koi hotel shte si. ako te interisuva neshto pove4e pitai. Uspeh!!! Daniel E. Panev Mob: +971 50 2064166 E-mail: -email- E-mail: -email- snimka: Az, Dushteria mi... American Univercity -Sharjah i brat mi | ||
| Back to top | | ||
| ivvvaaa |
| ||
![]() Registered Member #521 Joined: Fri Nov 28 2008, 04:18PMLocation: bulgaria Posts: 4 Thanked 0 times in 0 posts | mnogo blagodarq za saveta i az nezman v koi hotel sam no pak e po dobre ot tuk | ||
| Back to top | | ||
| ivvvaaa |
| ||
![]() Registered Member #521 Joined: Fri Nov 28 2008, 04:18PMLocation: bulgaria Posts: 4 Thanked 0 times in 0 posts | много ви блягодаря за съветите дано вси4ко да се нареди и да стъпя в дубай, :):):) | ||
| Back to top | | ||