Main Menu
Random Images
| World Cup Dubai 2009 |
|
|
| Pictures: 7 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
tasevtodor
30 Jul : 07:28
nqkoi dali shte patuva skoro ot Bg za UAE - iskam da pomolq da mi donese lekarstva i dr lichni drebni neshtica
Alex
29 Jul : 23:44
nonkapo nqmah net nqkolko dni i ne sum vidql saob6tenieto. inu4e sum v Hashi,japanese restaurant. mn e dobre,samo deto sega e malko sprqlo
4akam vi
nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?
Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd
nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...kvo pravim? ..
View all posts (627)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (26)
Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: От и за българите в ОАЕ |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| kargo | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Virginia |
| ||
| zdraveyte, moje li nyakoy da mi preporacha dobra firma (na po priemlivi tzeni) za kargo. ( ili kakavto i da e drug nachin za prevoz na bagaj ) blagodarya predvaritelno | |||
| Back to top | | ||
| Denise |
| ||
![]() Registered Member #2 Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 214 Thanked 109 times in 84 posts | proveri tezi, [link] | ||
| Back to top |
| ||
| Virginia |
| ||
Mnogo ti blagodarya za informatziyata - shte gi proverya chao | |||
| Back to top | | ||
| Dido |
| ||
| | А ще може ли после да споделиш с всички информацията за карго-то? | ||
| Back to top | | ||
| Joe |
| ||
| ми жената ти даде ликнк бе балауш сподели си я сам | |||
| Back to top | | ||
| Denise |
| ||
![]() Registered Member #2 Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 214 Thanked 109 times in 84 posts | привет на всички, не бях обърнала внимание, но по-горе посоченият линк, го разгледах пак и като че ли за сега правят чартерни полети по поръчка и отделно редовни полети до United States. Мисля че всяка голяма авиокомпания прави карго, просто се обаждаш на който те устройва например еър франс, и искаш да ти дадат цени и разписания на карго полети. ако не стане, кажи, ще потърся инфо допълнително Денис [ Edited Wed Oct 15 2008, 03:43PM ] | ||
| Back to top | | ||
| Virginia |
| ||
zdraveyte, kak ste s udovolstvie shte spodelya informatziyata kogato razbera neshto za sega usloviyata koito namiram sa meko kazano ujasyavashti naprimer "speedy" - za chanta okolo 25 kg iskat 1000 lv. kogato namerya neshto po-priemlivo shte pisha. chao za sega i vsichko hubavo | |||
| Back to top | | ||
| Margi |
| ||
![]() Registered Member #314 Joined: Wed Jul 02 2008, 08:10AMLocation: Al Ain Posts: 14 Thanked 2 times in 2 posts | [ Edited Tue Nov 25 2008, 04:03PM ] Margi | ||
| Back to top | | ||
| Margi |
| ||
![]() Registered Member #314 Joined: Wed Jul 02 2008, 08:10AMLocation: Al Ain Posts: 14 Thanked 2 times in 2 posts | Zdr az sam pra6ala predi ot Abu Dhabi 200 kg no ne biah dovolna firmata be6e 4astna imalko ni poizlagaha samolet do Avstria posle s tir do bg , kato triabva6e da e samolet direktno , tova go razbrahme v posledstvie sled kato platihme parite za cargoto, i razbirase ot tira ne6ata biaha polovinat na4ypeni pak i za kapak kato sa prebirali kargoto sa go proveriavali ot otdela kontrabanda i narkotici koit sa pravili glavobolia abe yjasna istoria be6e. Az li4no bih ti prepora4ala Empost te sa po evteni i e darjavna firma za momenta sa nai dobri s tiah sam pra6ala i nikakvi problemi Margi | ||
| Back to top | | ||
| Virginia |
| ||
| zdravey, mnogo blagodarya za otgovora. a dali imash nyakakvi koordinati na firmata ? i dali moje da mi dadesh poveche podrobnosti zashtoto tezi ot firmite nishto ne informirat : sluchayno nauchavam che kashonite tryabva da sa s opredelena golemina, tryabva da ima opis i t.n. mersi mnogo | |||
| Back to top | | ||
| Margi |
| ||
![]() Registered Member #314 Joined: Wed Jul 02 2008, 08:10AMLocation: Al Ain Posts: 14 Thanked 2 times in 2 posts | Zdravei 050 5537406 tova e nomera na 4oveka s koito prikazvah togava kazva se Mohammad Ndin toi selse ex , predlagat vsiakakvi yslygi govori s nego , pri men be6e doidoh i opakovaha na miasto. Empost e kato 4ast ot tiahnite darjavni po6i, moje bi zatova ne sia ia 4yvala. Yspeh s kargoto Margi | ||
| Back to top |
| ||
| Dubaiez |
| ||
| | Zdravei Virginia, nai-udachno e da se svarjesh s Al Nabooda travel agency. Te predlagat pod edin pokriv uslugite na Turskite, Grazkite i Avstriiskite aviolinii. Kargo otdela sasto e sgradata, kadeto se namirat, na parvia etaj. Tryabva da se svarjesh s kargo agenta na avioliniite, koito sa ti nai-udobni i da poluchish ot nego tarifata i nomer na tovaritelniza. Izprastaneto/tovareneto na kargo ne e trudna rabota i otnema maksimum 6 do 8 chasa. Pravi se na kargo terminala v Dubai, koto se namira predi terminal 1 na letisteto. Tarifite za malko kilogrami ( 100 - 500) sa mejdu 5 i 6.5 dirxama na kologram. Kolkoto po-golyam e tovara, zenata na kilogram namalyava. Za da stigne kargotot do BG sa neobxodimi 5-7 dni. Na mitnizata v Sofia ima firmi, koito se zanimavat s osvobojdavane na tovara i administrativni prozeduri srestu zaplastane. Uspexi | ||
| Back to top | | ||
| Virginia |
| ||
| zdraveyte, mersi za otgovorite i otzivchivostta. pri men sluchayat e obraten - iskam da prenesa bagaj ot sofia do dubai. no shte proverya dali tazi firma Al naboda ima partnyori tuk v bg. Mersi predvaritelno. mersi i na Margi za infoto za empost - proverih, no pri nas ako izprashtam bagaj chrez poshtite izliza dosta po-skapo. Blagodarya vi i kogato namerya razreshenie shte pisha - ako i vie se sblaskate s tozi problem chao | |||
| Back to top | | ||
| Dubaiez |
| ||
| | Zdravei, 31.5 kg e maksimalnoto teglo za kolet, koito moje da se izprati bagaj ot BG do Dubai po postata (Balgarskite posti). Moje da izpratish kolkoto koleti si iskash. Zenata obache e v poryadaka na okolo $100 za kashon, v zavisimost ot kilogramite. Koletite pristigat v ramkite na 5 do 10 dni. Poluchavat se obiknoveno v zentralnia postenski ofis v Karama. Plasta se i mito, v zavisimost ot sadarjanieto na koleta. Normalno kargo ot BG do Dubai se prevozva s avioliniite ili chrez kompania posrednik. Moje da se svarjesh s predstavitelia na turskite, grazkite ili avstriiskite aviolinii v tvoya grad (obiknoveno edin ofis) i da poiskash podrobnosti. Ili potarsi firma Interlogistika na letisteto v Sofia (Google za adres i telefon). Osven Interlogistika ima pone oste dvaisetina podobni. Uspexi! | ||
| Back to top | | ||
| Virginia |
| ||
| zdraveyte, parvo, blagodarya mnogo na vsichki za otzivchivostta. sled dalgo hodene po makite (po razlichni firmi) ustanovih che nay - priemliviyat variant e s turskite aviolinii. te sa na nay - dobri tzeni a i obslujvaneto im e mnogo dobro - za informatziya ako i na vas vi se naloji podobno neshto.veseli praznitzi na vsichki | |||
| Back to top | | ||
| Go to page >> | |